fredag 9. april 2010

Grillede røkte svinekotletter med hasselbackpoteter og bbq-saus

Røkte svinekotletter grilles.


Bbq-saus:
5 fedd hvitløk og en halv gul løk finhakkes og surres i en kasserolle
i olivenolje. (Skal ikke bli brun/svidd).
Tilsett 1 boks hakkede tomater, 1 boks tomatpuré, 1 teskje cayenne-
pepper, 1 teskje sort grovmalt pepper, 1 teskje dijonsennep, 2 spiseskjeer brunt
sukker, 2 spiseskjeer rødvinseddik, 2 spisesljeer olivenolje og 1
spiseskje HP-saus.
Kok opp og la det putre på svak varme i minimum 20 minutter.


Hasselback-poteter:
Poteter snittes i tverretningen. Bruk gjerne mandelpoteter. Er det
store poteter kan du dele dem i to i lengeretningen før du lager
snittene. Når du har laget snitt tett i tett på potetene legger du
dem i en ildfast form. Strø over havsalt og pepper. Strø over
finhakket hvitløk og sprinkle litt olivenolje på toppen.

Kotletter serveres med Hasselback-poteter, bbq-saus og salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar